Sikring af erhverv og institutioner

Mekaniske låsesystemer

Alle virksomheder, ejendomme og institutioner bør have et låsesystem med kopibeskyttede nøgler, så der er sikkerhed for at nøglerne ikke kan kopieres. Et låsesystem giver også en mulighed for at styre hvilke låse der skal kunne åbne hvilke døre og dermed differentiere adgangen uden at skulle have flere nøgler.

 

Elektroniske adgangssystemer

En elektronisk adgangskontrol kan være praktisk en dynamisk virksomhed hvor der er behov for hurtigt at kunne ændre, tilføje og udelukke brugere. Her kan du selv lave disse omlægninger uden du skal have en låsesmed ud for at gøre arbejdet. Hvis en bruger mister sin mekaniske nøgle skal du ikke som med et mekanisk låsesystem omlægge hele låsesystemet, men her kan man derimod udlevere en ny brik og spærre den gamle. Ved nogle elektroniske adgangskontrolsystemer kan man se hvem der kommer og går og hvornår de gør det. Og nogle kan samtidig også styre din kameraovervågning.

 

Videoovervågning

Videoovervågning har en stor præventiv effekt, og kan hjælpe med at opklare hændelser som f.eks. tyveri og hærværk.

 

Alarmer

En alarm er et godt supplement til den gode mekaniske sikring, som giver dig besked ved indbrud og hjælper til at minimere skaderne.

 

Pengeskabe

Vi sælger og servicerer pengeskabe af enhver slags.

 

Dataskabe

Sikring af datamedier stiller helt særlige krav til opbevaring i tilfælde af brand og indbrudsforsøg.

 

Brandskabe

Sikring af data mod brand er væsentlig for enhver virksomhed og institution.

 

Nøgleskabe

Nøgleskabe findes i utallige former, fra den simple opbevaring, til indbrudssikre skabe med elektronisk udlevering af nøgler.

 

Gitre/Rullejalousier

Til sikring af vinduespartier og døre tilbyder vi et komplet sortiment af faste og aftagelige gitre, samt rullejalousier.