Sikring af boligforeninger

Mekaniske låsesystemer

Boligforeninger bør have et låsesystem med kopibeskyttede nøgler, så der er sikkerhed for at nøglerne ikke kan kopieres. Et låsesystem giver også en mulighed for at styre hvilke låse der skal kunne åbne hvilke døre og dermed differentiere adgangen uden at skulle have flere nøgler.

 

Elektroniske adgangssystemer

En elektronisk adgangskontrol kan være praktisk i en boligforening hvor der er behov for hurtigt at kunne ændre, tilføje og udelukke brugere. Her kan du selv lave disse omlægninger uden du skal have en låsesmed ud for at gøre arbejdet. Hvis en bruger mister sin mekaniske nøgle skal du ikke som med et mekanisk låsesystem omlægge hele låsesystemet, men her kan man derimod udlevere en ny brik og spærre den gamle. Ved nogle elektroniske adgangskontrolsystemer kan man se hvem der kommer og går og hvornår de gør det.

 

Dørpumper og dørautomatik

Vi både monterer og servicere dørpumper/dørlukkere samt dørautomatik.

Dørlukkere sørger for at døren bliver lukket korrekt af sig selv. Husk at de fleste nyere dørlukkere kræver justering 1-2 gange om året – ikke på grund af dørlukkeren, men fordi døren ændrer sig i takt med temperatur og luftfugtighed.

Har du behov for at døren bliver åbnet for dig, enten fordi du har et handicappet, altid har noget i hænderne, eller bare bruger døren meget flittigt, så skal du overveje en dørautomatik der selv kan åbne døren for dig.

 

Vi er også monterings- og leveringsdygtige i dørtelefoner, videoovervågning samt porttelefoni.

Kontakt os også for yderlige sikkerhedsopgaver.